ВиК УСЛУГИ

ВиК РЕМОНТИ
ВиК РЕМОНТИ

отпушване на канали

Съществуват десетки причини за запушване на каналите във вашия дом,а те довеждат до наводнения, неприятни миризми и течове. Когато се сблъскате с подобен проблем,обикновено прибягвате към домашни методи за отпушване, но понякога това се оказва невъзможно. В такъв случай ви е нужен някой като нас, който да открие запушването и да го отстрани посредством употребата на специализирана техника и инструменти. Ще отстраним запушването по възможно най-добрия и най бързия начин.

отпушване на тоалетни чинии

Запушената тоалетна представлява проблем за всяко домакинство. За отпушване на тоалетна може да се обадите на нас, ние знаем как да се справим с проблема бързо и качествено. Ще направим диагностика на запушването и ще го предотвратим за отрицателно време. Разполагаме с професионално оборудване, с чиято помощ премахваме всяко запушване, независимо колко сериозно е то.

отпушване на водосточни тръби

Водосточните тръби се запушват най-често от боклуци, листа, прах. При дъжд, водата се стича надолу и прибутва натрупванията, като по този начин тръбата се запушва, а това води задържане на вода на покрива и риск за навлажняване на стените и таваните във вашия имот. При необходимост, ние ще използваме видеодиагностика за да открием запушването и ще го отстраним с помощта на спирала, а след това ще изчистим изцяло тръбата със силна струя вода. 

отпушване на сифони

Най- често сифоните се запушват от коса, отлагания от сапун, мазнини, неволно попаднали предмети, а когато имате запушен сифон се появява и неприятна миризма във всяко помещение на вашия имот. С наша помощ запушеният сифон във вашия дом или офис, ще бъде отпушен за минимално време.

отводняване на помещения

Наводняването на сгради, помещения, мазета и гaражи е сериозен проблем. Ние разполагаме с мощни помпи, с които ще отводним вашето помещение, като спестим време и средства при създалата се обстановка